Tack för alla år med er kunder….

Det är med sorg i hjärtat jag måste tala om att det inte blir någon fortsättning för oss på Borgåsunds Hamncafe. Det blev 13 år på denna plats som jag har älskat att jobba hela somrarna….❤️❤️❤️ Det är viktigt för mig att följa min magkänsla och det har jag gjort nu….❤️
Tack älskade, underbara kunder, stammisar, vänner och familj som gjort våra somrar till dom bästa. Det är så mycket minnen och vi har haft dom bästa kunderna på jorden! Tack för alla kramar, fina ord, era positiva energier som ni strött omkring er! Skickar massor med kärlek till er och hoppas vi ses på andra platser….Tack till mina fantastiska sommarjobbare och personal för alla skratt och bus. Från botten av mitt hjärta-Tack Tack Tack! 💙💙💙#borgåsundshamncafe

Min resa fortsätter någon annanstans… 070-5943087