Gör något kul!

I Borgåsund med omgivning finns mängder med aktiviteter och sevärdheter. Här nedan och under fliken ”utflyktsmål” delar vi med oss av våra bästa tips:

HYR EN RODDBÅT 
Vill du knäcka det personliga fiskerekordet eller bara meta lugnt i vassen som ren meditation? Hyr då en av våra nya plastbåtar.
2 timmar 250:-
4 timmar 350:-
8 timmar 500:-

TIPS PÅ BÅTTURER

Är du den som gärna överlåter fiske till andra så har vi tips på flera trevliga båtturer i omgivningen. Har du besökt Strömsholms Slott från sjösidan? Här finner du en vacker och trolsk vattenpassage. Från bryggan promenerar du sedan upp till slottsparken. En annan sevärdhet är Åholmen som du når via Åholmskanalen. Här anlade en av Carl von Linnés lärljungar i slutet av 1700-talet en försöksträdgård, idag ett naturreservat som är underbar att strosa runt i. Minst sagt ett väl undangömd paradis!

HYR EN CYKEL
I gästhamnen finns cyklar att hyra för den som vill göra en utflykt. I cykelhyran ingår en karta där du finner många sevärdheter inom rimligt trampavstånd.

PRISER
Per timme 50:-
Dag 150:-
Dygn 250:-
Vecka 650:-

TIPS PÅ KORTARE TURER…
Åholmen
Strömsholms slott
Westerqvarn –pub och restaurang
Jazzens museum
Hornsåsen
Karl XV:s sluss
Österängarna
Ridskolan Strömsholm
Strömsholms Golfklubb

STRÖMSHOLMS KANAL
Att åka hela eller delar av Strömsholms Kanal är ett riktigt äventyr. En del väljer att åka hela kanalen ända till Smedjebacken i södra Dalarna, medan andra nöjer sig med ett par slussar. Det finns mängder av sevärdheter längs med kanalen, fråga oss gärna om tips. Slussbiljetterna köper du hos oss. Mer om kanalen hittar du på deras hemsida:
Strömsholms Kanal

Fler utflyktsmål hittar du här